Foto Workshop

Op bepaalde reizen helpen professionele fotografen u het beste te halen uit uw persoonlijke camera-uitrusting

Foto Workshop

Doe mee aan onze fotografieworkshops onder leiding van experts

Het is onmogelijk om de ervaring van een bezoek aan de poolgebieden volledig te beschrijven. Gelukkig kunnen onze fotografieworkshops u helpen fantastische foto's toe te voegen aan uw poëtische beschrijvingen. Op geselecteerde reizen zullen onze professionele fotografen u helpen de beste foto's uit uw persoonlijke camera apparatuur te halen met onze gratis foto workshop activiteit.

Het tweedelige karakter van onze fotografie workshops

Het ene deel van onze fotoworkshop vindt plaats op het schip, het andere deel in het veld. Het deel aan boord bestaat uit boeiende lezingen die u verder vertrouwd maken met uw camera-uitrusting en de basisbeginselen van fotografie. Het veldgedeelte vindt plaats tijdens excursies, waarbij onze gids-fotografen u helpen uw fotovaardigheden te oefenen in echte poolomstandigheden.

Moet ik fotoapparatuur meenemen?

Ja, u moet uw eigen camera-uitrusting meebrengen. Keuzes in fotoapparatuur zijn grotendeels een kwestie van persoonlijke voorkeur, dus we kunnen niet iedereen van dienst zijn.
Je kunt meer dan alleen een basiscamera meenemen als je dat wilt, maar houd er wel rekening mee dat je je uitrusting over lange afstanden moet dragen. Foto-uitrusting moet ook veilig in onze Zodiacs passen. Voor gedetailleerde inpaktips, bekijk onze photography packing blog en photography packing video, gemaakt in samenwerking met een van onze veteraan gids-fotografen.

Zijn fotografieworkshops inbegrepen in de prijs van de cruise of zijn ze aanvullend?

Er zijn geen extra kosten voor deelname aan onze fotografieworkshops, maar reserveer uw plaats ruim van tevoren - bij voorkeur drie maanden voor uw vertrek. Er is veel vraag naar onze fotografen, dus we moeten ze vroeg werven.

Gerelateerde reizen

Spitsbergen - Noordoost Groenland, Aurora borealis

Een poolreis naar drie Arctische eilanden: IJs, Inuït en Isolement

PLA12-23 De Spitsbergen en Noordoost Groenland cruise vaart door wateren omgeven door adembenemende landschappen. De expeditie komt door gebieden waar zeehonden, zeevogels, walvissen en ijsberen leven, met als hoogtepunt een nachtelijke waarneming van het noorderlicht.

m/v Plancius

m/v Plancius

Reisdatum:

20 aug. - 2 sep., 2023

Prijs:

7000 USD

Oost-Groenland – Scoresby Sund, Aurora Borealis

Bewonder het Noorderlicht bij Scoresby Sund

PLA13-23 De Oost-Groenland - Scoresby Sund cruise kruist de poolcirkel in de thuiswateren van meerdere soorten walvissen. De expeditie zal enorme ijsbergen spotten tijdens de reis naar het grootste en diepste fjord systeem in de wereld. Onderweg begeleidt het...

m/v Plancius

m/v Plancius

Reisdatum:

2 sep. - 10 sep., 2023

Prijs:

4600 USD

Oost-Groenland – Scoresby Sund, Aurora Borealis

Bewonder het Noorderlicht bij Scoresby Sund

HDS13-23 De Oost-Groenland - Scoresby Sund cruise kruist de poolcirkel in de thuiswateren van meerdere soorten walvissen. De expeditie zal enorme ijsbergen spotten tijdens de reis naar het grootste en diepste fjord systeem in de wereld. Onderweg begeleidt het...

m/v Hondius

m/v Hondius

Reisdatum:

9 sep. - 17 sep., 2023

Prijs:

4600 USD

Verkennen van Zuid-Georgië

Ervaar het beste van South Georgia

PLA22-23 Weinig plaatsen zijn vergelijkbaar met South Georgia als het gaat om exotische wilde dieren en adembenemende landschappen. Op deze ontdekkingsreis kunt u genieten van de grote albatros kolonies terwijl u ook enkele van de grootste broedplaatsen voor...

m/v Plancius

m/v Plancius

Reisdatum:

9 nov. - 23 nov., 2023

Prijs:

10500 USD

Antarctica - Basecamp

De beste actieve reis in Antarctica

HDS22-23 Een Antarctic Peninsula Basecamp expeditiecruise biedt sportieve activiteiten om Antarctica te verkennen. De expeditie geeft u de mogelijkheid om te wandelen, om te sneeuwschoenwandelen, kajakken, bergsporten en zelfs om te kamperen onder de zuidelijke...

m/v Hondius

m/v Hondius

Reisdatum:

13 nov. - 25 nov., 2023

Prijs:

9100 USD

Loading